Het netwerk van PMO Lead

E.M. Offringa 14-6-2018 12:44
Categorieën: Blogs

De eerste weken na de live gang zitten erop. En of we een mooie start hebben gemaakt! Na de aftrap van ons nieuwe label, is de eerste opdracht (bij een internationale uitdagende organisatie) inmiddels vervuld!

Ontstaan
Waar buro C5 – PMO & Projectmanagementadvies al ruim 13 jaar bestaat als intermediair willen wij met PMO Lead een doorstromingstraject en opdrachten voor de meer ervaren PMO-er bieden. Wij zijn er dan ook erg trots op om vanuit PMO Lead onze kandidaten en klanten te kunnen bedienen.

Constructie
Wij zien dan ook dat steeds meer geïnteresseerden zich aanmelden en in gesprek willen over de kansen en mogelijkheden vanuit ons nieuwe label. In dit kader is het wellicht goed om te weten dat het niet uitmaakt vanuit welke situatie je een vervolgstap wilt zetten. Of het nu vanuit een vast dienstverband, detachering of (beginnende) ZZP-constructie is. Wij helpen je graag op weg of verder.

Netwerk
Voor eenieder die zich verder wil oriënteren denken wij actief mee om de best passende opdracht op tactisch of strategisch niveau te vinden. Dit doen we niet alleen. Wij gaan graag het gesprek met je aan. Hierbij maken wij ook gebruik van ons uitgebreide netwerk. Dit betekent dat wij je op informele wijze informeren en kennis laten maken met verschillende complexe organisaties. Wij brengen je in contact met ervaren professionals uit ons netwerk en helpen je op weg zodat je de beste keuze kunt maken en de volgende stap kunt gaan zetten in je carrière.

Vragen?
lakerveld@pmolead.nl. Website? www.pmolead.nl


blog_image:article_buroc5_15289733485b22482473a84.jpg:end_blog_image

Martijn Lakerveld – Managing Partner PMO Lead

Reageer