Een terugblik op 2022

C5 20-12-2022 12:24

Een terugblik op het afgelopen jaar....

Wat is er allemaal gebeurd met onze professionals en het PMO vak?

C5 groep
Sinds dit jaar werken wij vanuit de C5 groep met 3 labels.
buro C5 - specialist in PMO - PMO Lead - specialist in strategisch PMO - Masters of Scrum - specialist in Scrum Masters/Agile Coaches.


We zien duidelijk verschil in de verschillende niveaus van PMO die uitgevraagd worden in de huidige markt. Van operationeel niveau tot tactisch en strategisch niveau. Van projectadministraties tot Centre Of Exellences. Het kan allemaal, wij denken op alle niveaus mee.

PMO Professionals
Wij zijn erg blij dat wij dit jaar veel 'oude' gezichten mogen terug zien op nieuwe opdrachten. Zowel in bij ons in dienst en ook een aantal zzp-ers die zich hebben aangesloten. Zoals we allemaal weten is de arbeidsmarkt niet de gemakkelijkste en treffen wij het ook echt met ons netwerk. Dat wij opnieuw weer voor iemand iets kunnen betekenen vinden wij belangrijk.

Opdrachtgevers
Dit jaar zijn er ook een aantal nieuwe opdrachtgevers bij gekomen, een kleine selectie betreft: ASML, Leaseplan, Openlucht Museum, Hogeschool Rotterdam, GGD GHOR en gemeente Schiedam. Maar ook oude opdrachtgevers komen terug zoals DJI en VNG Realisatie.

Trainingen
Zonder training of cursus geen stappen vooruit in het PMO vak. Dus de focus lag op diverse trainingen op maat maar ook een tweetal Incompany traingen op het gebied van SAFe 5.1. die verzorgd waren door trainer Ardie Balder bij ons op kantoor in Utrecht. Daarnaast zijn er professionals die zich bezig hebben gehouden met P30 Foundation en uiteraard Prince2. Op onze partnersite Consultancy.nl kan je hier over terug lezen
‘Bij de C5 groep investeren we volop in agile-kennis en -kunde’.

Bemiddeling
Als kleine intermediair zijn wij blij met de huidige mensen die voor ons werken. Sommige nieuw, sommigen al ruim 15 jaar! Daar zijn we trots op en dat zal je aankomende jaar ook meer gaan zien. Zie jij nieuwe kansen voor jezelf? Of het nou detachering is of een start als ZZP-er op opdracht (daar helpen wij ook bij). Je kan dit altijd met ons bespreken. 

 

Reageer