Blog

DUBBELDIKKE JUBILEUM NIEUWSBRIEF

Belinda Seegers28-11-2023 13:36
Onze geliefde nieuwsbrief CINQ blaast dit jaar maar liefst 15 kaarsjes uit en dat vieren we met een dubbeldikke editie.

Voor deze glossy zijn we de archieven in gedoken. Echt leuk om te doen! Sommige gebeurtenissen of grappige verhalen waren helemaal uit ons geheugen verdwenen of goed verstopt. Het was geweldig om die herinneringen weer op te rakelen en op papier te zetten. We zijn er echt blij mee.

 

0 xbekeken
Geen reacties

(P)MO’er MARLOES aan het woord 

Belinda Seegers10-08-2023 10:56
Om meer feeling te krijgen met mijn PMO collega’s en hun dagelijkse bezigheden, bracht ik een bezoekje aan Marloes.  

We hadden afgesproken op ons kantoor aan de Oudegracht, wat handig was omdat Marloes in Utrecht woont. Voordat ons gesprek begon, had ze nog een telefonische vergadering, dus moest ze iets harder trappen om op tijd te zijn. Maar goed, rustig aan... vooral als je zwanger bent.


0 xbekeken
Geen reacties

Op bezoek bij Senior PMO'er Riksta

Categorie: Blogs
Belinda Seegers10-08-2023 10:05
Om meer feeling te krijgen met mijn PMO collega’s en hun dagelijkse bezigheden, bracht ik een paar weken geleden een bezoekje aan Riksta.

Een senior PMO’er en een Maatje en zo ver ik haar ken, een enthousiaste en spontane vrouw. Dus op naar Dienst Toeslagen (onderdeel van de Belastingdienst) in Utrecht. Gelukkig was ik op tijd vertrokken want mijn interne navigatiesysteem liet mij weer eens in de steek. Eén minuut voor de afgesproken tijd stapte ik het kantoor binnen. Best indrukwekkend als je regelmatig alleen thuis zit en geen collega’s en grote kantoren gewend bent. Door de beveiliger c.q. receptionist werd ik aangemeld en kreeg een toegangspasje om het grote pand waar ‘het’ gebeurt te betreden.