Incompany SAFe 5.1 trainingen succesvol afgerond!

Esther 7-9-2022 13:58

Afgelopen maanden hebben wij vanuit de C5 groep de Incompany training SAFe 5.1 georganiseerd vanuit onze trainingslocatie in het hartje van Utrecht!

De SAFe certificering is veelgevraagd en biedt een waardevolle aanvulling op de opgedane kennis en expertise van onze PMO professionals. Omdat de eerste training, die eind april is geweest, met groot enthousiasme is ontvangen, hebben wij een eind augustus een 2e training georganiseerd. Het enthousiasme kwam ook mede door onze ervaren en bevlogen trainer, Ardie Balder van het trainingsbureau, doen wat we beloven (DWWB).

Op meerdere vrijdagen is er door iedereen hard gewerkt om de (Agile) stof eigen te maken zodat het ook toe te passen is in de omgeving van de opdrachtgever. Persoonlijke groei als ook professionele groei staan hier centraal. Daarnaast brengt een groep samen brengen op verschillende PMO niveaus ook interessante ervaringen mee.

Wij bedanken iedereen voor hun tijd en inspanning en wensen hen veel succes met de komende examens!

Ook Ardie bedanken wij voor zijn komst!

Incompany trainingen C5 groep
Meedoen aan een training? Dat kan! Naast SAFe 5.1 organiseren wij ook andere Incompany trainingen op het gebied van Agile/Scrum, MSP etc. Laat je interesse aan ons weten via grave@buroc5.nl of lakerveld@pmolead.nl.

Bekijk hier onze PMO vacatures.
 

Reageer