Persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkeling en groei staan bij ons centraal. De een wil als ervaren PMO-er doorgroeien naar projectmanager, de ander wil zich verder specialiseren binnen een specifiek onderdeel van het PMO-werkveld.

Bij ons hangt het ontwikkeltraject dan ook af van de wensen van de professional. Je bepaalt zelf de richting van je loopbaan. Wij willen jouw ontwikkeling ondersteunen en faciliteren, voor zover dat past binnen het werkveld van ons bureau en de marktvraag.

Wij denken dan ook graag met je mee in mogelijkheden voor vervolgopdrachten en bieden vakgerichte trainingen aan. Hierbij kun je denken aan trainingen zoals Prince2, IPMA, Agile/Scrum, MSP, P3O maar ook trainingen op het gebied van 'soft skills' zoals NLP etc. Geen vast traject, maar een programma op maat.

Wij hebben doorlopend projecten bij de mooiste werkgevers van nederland

Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij doorlopend functies in verschillende opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Van projectondersteuner tot senior PMO-er en van planner tot rechterhand van een programmamanager.

Werken bij c5 Vacatures

Bij ons blijf je leren, ook als je een aantal jaar op dezelfde opdracht blijft

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen in een richting die bij hen past. Daarom worden er regelmatig trainingen georganiseerd die aansluiten bij het vak van PMO-er of projectmanagement adviseur. Wij denken graag mee hoe wij kunnen bijdragen aan de ambities van onze medewerkers. Dit doen wij door middel van het aanbieden van specifieke trainingen. Wanneer je toe bent aan een nieuwe opdracht, zoeken wij naar een functie die aansluit bij je kennis, ervaring en ambitie!

Lees meer

 

Privacy statement