Functies

Als specialist op het gebied van PMO & Projectmanagementadvies bemiddelen, begeleiden en leiden wij professionals op in functies die divers kunnen zijn in naam en inhoud als ook in niveau. Het aantal jaar projectervaring zegt iets over het niveau waarop de professional zich bevind en ook hierbij helpen wij mee om een junior of medior te kunnen laten groeien tot een zeer ervaren professional binnen PMO wanneer deze ambitie aanwezig is.

PMO

PMO Generalist
De rechterhand van de project-, programma- of portfoliomanager. Deze generalist wordt ook vaak projectcoƶrdinator, projectondersteuner, projectmanagementassistent, projectsecretaris genoemd, afhankelijk van de organisatie. Deze functies kunnen ook worden ingevuld voor een programma of een portfolio.

PMO Specialist
De specialist in een specifiek onderwerp ter ondersteuning van een project, programma of portfolio. We hebben bijvoorbeeld mensen die gespecialiseerd zijn in documentmanagement, planning of SharePoint.

Projectmanagementadvies

Deze adviseurs zien we vooral binnen het zogenaamde IPM-model (Integraal ProjectManagement). De vijf managementrollen worden ondersteunt door adviseurs. Onze adviseurs kunnen bijdragen leveren aan het omgevingsmanagement, contractmanagement, projectbeheersing (bijvoorbeeld planning, documentmanagement, financiƫle rapportages) en algemeen projectmanagementondersteuning. Ook hier kunnen de functies worden ingevuld op programma of portfolio niveau.

 

Privacy statement