Kijk Vooruit

Kijk vooruit. Dat roepen we niet zomaar. Het is de inhoudelijke boodschap die we professionals en opdrachtgevers willen meegeven. Want vanuit onze jarenlange ervaring weten we dat een duurzame oplossing zich altijd uitbetaalt.
Onze filosofie is simpel: kwaliteit duurt het langst. De persoonlijke ontwikkeling van professionals staat daarom bij ons centraal. Daar investeren we in, bijvoorbeeld door gericht op te leiden. Zo zorgen we ervoor dat getalenteerde en gemotiveerde mensen op de plek komen waar ze naartoe willen groeien en zo het beste tot hun recht komen. Een aanpak die ook vruchten afwerpt naar onze opdrachtgevers want we dragen niet zomaar iemand voor, maar altijd een passende schakel. Een gemotiveerde en ambitieuze professional die een organisatie en haar bedrijfsvoering perspectief biedt, die continuïteit concreet betekenis geeft.

Kijk vooruit. buro C5

Wij hebben doorlopend projecten bij de mooiste werkgevers van nederland

Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij doorlopend functies in verschillende opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Van projectondersteuner tot senior PMO-er en van planner tot rechterhand van een programmamanager.

Werken bij c5 Vacatures

Bij ons blijf je leren, ook als je een aantal jaar op dezelfde opdracht blijft

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen in een richting die bij hen past. Daarom worden er regelmatig trainingen georganiseerd die aansluiten bij het vak van PMO-er of projectmanagement adviseur. Wij denken graag mee hoe wij kunnen bijdragen aan de ambities van onze medewerkers. Dit doen wij door middel van het aanbieden van specifieke trainingen. Wanneer je toe bent aan een nieuwe opdracht, zoeken wij naar een functie die aansluit bij je kennis, ervaring en ambitie!

Lees meer

 

Privacy statement