Blog

C.V. Mariam PMO'er of junior Projectleider

E.M. Offringa14-12-2023 10:13
Mariam is een gedreven professional met meerdere jaren ervaring binnen onze organisatie, waar zij met succes opdrachten heeft uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers. Ze is bekend met het zelfstandig aansturen van (kleinschalige) projecten binnen programmaniveau. Mariam onderscheidt zich door uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, een gestructureerde werkwijze, en een pragmatische en klantgerichte instelling. Ze stuurt nauwgezet aan op tijd, geld en kwaliteit. Haar inzicht en creativiteit stellen haar in staat om zich staande te houden in complexe omgevingen.

0 xbekeken
Geen reacties

DUBBELDIKKE JUBILEUM NIEUWSBRIEF

Belinda Seegers28-11-2023 13:36
Onze geliefde nieuwsbrief CINQ blaast dit jaar maar liefst 15 kaarsjes uit en dat vieren we met een dubbeldikke editie.

Voor deze glossy zijn we de archieven in gedoken. Echt leuk om te doen! Sommige gebeurtenissen of grappige verhalen waren helemaal uit ons geheugen verdwenen of goed verstopt. Het was geweldig om die herinneringen weer op te rakelen en op papier te zetten. We zijn er echt blij mee.

 

0 xbekeken
Geen reacties

(P)MO’er MARLOES aan het woord 

Belinda Seegers10-08-2023 10:56
Om meer feeling te krijgen met mijn PMO collega’s en hun dagelijkse bezigheden, bracht ik een bezoekje aan Marloes.  

We hadden afgesproken op ons kantoor aan de Oudegracht, wat handig was omdat Marloes in Utrecht woont. Voordat ons gesprek begon, had ze nog een telefonische vergadering, dus moest ze iets harder trappen om op tijd te zijn. Maar goed, rustig aan... vooral als je zwanger bent.