Stephen

Stephen is een PMO-er in hart en nieren, die het beste uit zichzelf en zijn projecten haalt. Hij wil altijd blijven leren en zoekt uitdagingen. Stephen is een gepassioneerde en vakvolwassen PMO-er, die grote betrokkenheid heeft bij de opdrachten waar hij op ingezet wordt.

Van ProRail naar het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Sinds 2016 werkt Stephen bij buro C5, waar hij een periode heeft gewerkt bij ProRail voor het Landelijk Verbeterprogramma Overwegen. Met dit programma wordt op kostenefficiënte wijze de veiligheid en doorstroming bij beveiligde overwegen verbeterd. Hij werkte daar als 1 van de 2 programmacoördinatoren: als ‘manusje van alles’ en rechterhand van de programmamanager. Stephen was toen verantwoordelijk voor het op de juiste wijze (volgens procedures en protocollen) laten doorlopen van de benodigde stappen om het programmaresultaat te behalen. Hij was daarmee de schakel tussen programmamanagement en programmauitvoering. Door soms de rol van luis in de pels aan te nemen en zijn opgedane kennis en ervaring bij andere organisaties daarbij in te zetten, helpt hij de programmamanager en het team bij het nemen van goed doordachte beslissingen.

Vanaf de zomer 2020 is Stephen gestart als PMO-er bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hij is werkzaam binnen het programmabureau Realisatie Digitale Ondersteuning.

buro C5

Voor Stephen is het werken voor buro C5 een bewuste keuze. “C5 voelt als thuiskomen. Geen poespas en gelikte praat en nog belangrijker: Ze maken waar wat ze beloven”. Van programma’s naar portfoliomanagementondersteuning is het volgende doel voor Stephen om op portfolio niveau te kunnen ondersteunen en daarin sparringpartner te zijn voor de portfoliomanager. buro C5 wil en kan bijdragen aan zijn ontwikkeling, bijvoorbeeld door het faciliteren van trainingen en opleidingen of intervisiesessies. Ook hierin hebben Stephen en buro C5 elkaar gevonden:”je bent nooit te oud om te leren”.


“Nooit te oud om te leren, daarin hebben we elkaar gevonden”

 

Privacy statement