Sevgi

Sevgi is een zeer gemotiveerde en verantwoordelijke projectondersteuner. Ze bijt zich vast voor een goed resultaat. Haar passie is met mensen werken, coachen en zaken goed regelen.

Van Gemeente Rotterdam naar de RET

Sinds november 2016 heeft Sevgi via buro C5 bij verschillende opdrachtgevers gewerkt en is nu sinds 2019 werkzaam als PMO'er bij de RET voor diverse railinfra projecten. Ze is voorheen projectondersteuner geweest voor projecten in het kader van de Omgevingswet bij gemeente Rotterdam. Door middel van casussen werden de Omgevingswet processen geoptimaliseerd. Sevgi ondersteunde de projectleiders en programmamanagers met onder andere het organiseren van vergaderingen, congressen en het maken van concept management rapportages om de voortgang te bewaken.

Ervaring met buro C5

“De mensen bij buro C5 zijn echt geïnteresseerd in mensen” en dat vindt Sevgi bijzonder. Vanaf het begin had ze het gevoel dat er in haar werd geloofd en heeft ze betrokkenheid gevoeld. Sevgi ervaart buro C5 als professioneel en laagdrempelig. “Als buro C5 wat belooft, maken ze het ook waar.”


“Als buro C5 wat belooft, maken ze het ook waar”

 

Privacy statement