Thabo

Thabo is een bruggenbouwer die over obstakels heen kijkt. Hij bouwt aan relaties op zijn werk en weet op alle lagen in de organisatie mensen in beweging te krijgen.

Plaspoelpolder

Thabo werkt sinds 2013 via buro C5 voor het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP). Het IPP is een samenwerking tussen de gemeenten Den Haag en Rijswijk. Het IPP heeft als taak om voor gemeenten bedrijventerreinen te ontwikkelen en te herstructureren. Het uiteindelijke doel hiervan is het behouden en bevorderen van vestigingslocaties voor bedrijven, en daarmee de werkgelegenheid in de Haagse regio.
Thabo heeft hier de rol van bestuurs- en projectsecretaris. Hij zorgt dat het tempo in de projecten blijft en voorziet de betrokken organisaties van de juiste informatie. Zijn functie is deels administratief, maar vooral ook sturend in beide richtingen tussen de project laag en de bestuurlijke laag. Als secretaris treed je daarbij niet op de voorgrond “Ik kan achter de schermen meewerken aan de koers van de organisatie”.

Ontwikkeling

De rol bij het Industrieschap is Thabo op zijn lijf geschreven. In de toekomst wil hij zijn organisatiegrenzen overstijgende ervaring inzetten om als projectmanager aan de slag te gaan. Via buro C5 heeft hij de mogelijkheid om verder te professionaliseren door zijn kennis over projectmatige werken en organisatie opbouw te verfijnen via cursussen als Prince2 en IPMA. Thabo en buro C5 investeren hiermee in elkaars toekomst.


“Ik kan achter de schermen meewerken aan de koers van de organisatie”

 

Privacy statement