Paul

Paul is een proactieve projectsecretaris met de blik naar buiten. Hij ziet graag het resultaat van zijn werk en laat dat resultaat in positieve sfeer tot stand komen.

Hoge Raad

In 2015 is Paul via buro C5 aan de slag gegaan bij de Hoge Raad in Den Haag. Hij is projectsecretaris bij een project dat een webportaal bouwt zodat in de cassatierechtspraak digitaal kan worden geprocedeerd. Zijn takenpakket is divers. Hij bemoeit zich bijvoorbeeld met financiën, inhuur van medewerkers volgens de juiste procedures en het ondersteunen van het projectteam in de breedste zin van het woord. Zijn meerwaarde voor het project is dat hij altijd de blik naar buiten heeft. Zo kan hij voor zijn project bij de Hoge Raad de link maken met partners en ontwikkelingen in de buitenwereld.

In contact met buro C5

Paul heeft ruim vier jaar geleden contact gezocht met buro C5 toen hij op zoek was naar wat nieuws in zijn werk. De diversiteit in opdrachtgevers, type functies en het niveau van de opdrachten is voor hem erg aantrekkelijk. Die diversiteit kenmerkt buro C5 dan ook voor Paul. Daarbij komt ook het prettige contact dat hij met de medewerkers van buro C5 heeft: “betrouwbaar, betrokken, direct, ongedwongen en persoonlijk”. Werken bij buro C5 bevalt hem goed!


“Ze zijn betrouwbaar, betrokken, direct, ongedwongen en persoonlijk”

 

Privacy statement