Lisette

Lisette is een levensgenieter die goed onderbouwd haar mening uit. Haar passie in haar werk is het helpen van mensen om projectmatig te kunnen werken volgens een methode, zoals Prince2. Ook het ondersteunen van mensen bij het werken met SharePoint is haar op het lijf geschreven.

Van Schiphol naar de Nationale Politie

Lisette werkte sinds halverwege 2016 bij NS op de afdeling implementatiemanagement. Haar rol was zeer divers, doordat ze bij verschillende programmaonderdelen en zelfs voor verschillende afdelingen werkt. Een greep uit haar taken en verantwoordelijkheden: verantwoordelijk voor het onderzoek naar lessons learned binnen NS reizigers en het opstellen van beleid hoe met deze lessen om te gaan. Daarnaast ondersteunde ze de implementatiemanager en voerde ze secretariële werkzaamheden uit. Ook heeft ze voor verschillende afdelingen SharePoint opgezet en beheerd. Deze diversiteit zorgt voor veel afwisseling en hectiek en dat is precies wat Lisette leuk vond aan deze opdracht.

Lisette kan zich als ervaren PMO'er goed bewegen in verschillende omgevingen en past zich daar goed op aan. Haar opdrachtgevers variëren dan ook van Schiphol tot de NS en nu een start binnen de Nationale Politie medio maart 2021.

Groeien bij buro C5

Sinds 2008 is Lisette werkzaam voor buro C5. Ze heeft verschillende opdrachten kunnen doen en heeft hierin een mooie ontwikkeling door kunnen maken: van secretaresse tot het leiden van eigen deelprojecten. En daar is ze trots op. buro C5 heeft hieraan altijd willen bijdragen door het aanbieden van trainingen/opleidingen zoals Prince2 en IPMA-D, en ook door het zoeken naar opdrachten die bij haar ambitie passen. “Het vinden van matchende opdrachten, daar zijn ze bij buro C5 goed in”.


"Het vinden van matchende opdrachten, daar zijn ze bij buro C5 goed in”

 

Privacy statement