Fleur

Fleur is een ervaren, betrokken en betrouwbare adviseur. Ze is sterk in het werken met mensen en daar ligt ook haar passie.

Omgevingsmanagement

Sinds 2013 werkt Fleur via buro C5 bij Rijkswaterstaat aan het project verruiming Twentekanalen fase 2. Ze heeft hier de functie van adviseur omgevingsmanagement. Dit is een rol met diverse taken en verantwoordelijkheden. Fleur voert het stakeholdermanagement uit, zowel op papier als door contacten met belanghebbenden bij het project. Hierbij schakelt ze tussen verschillende niveaus. Ook legt ze de link van de belangen en afspraken met stakeholders en het contract met de aannemer.

Werken bij buro C5

Fleur ervaart het werken bij buro C5 als prettig. Het contact is laagdrempelig, er wordt regelmatig contact gezocht vanuit buro C5. “buro C5 zorgt ervoor dat gedetacheerde collega’s elkaar regelmatig kunnen treffen”. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het volgen van trainingen. “Er wordt elk jaargesprek besproken of ik nog behoefte heb aan een opleiding”. Zo heeft Fleur haar IPMA-D certificaat gehaald.


“buro C5 zorgt ervoor dat gedetacheerde collega’s elkaar regelmatig kunnen treffen”

 

Privacy statement