Talent- en ontwikkelprogramma

Maatwerk

Als young (project) professional bespreek je samen met de HR manager een nulmeting (waar sta je nu) en een daaraan gekoppeld Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP). Met dit plan als basis wordt jouw traineeprogramma samengesteld. Je wordt vervolgens door ons op een opdracht geplaatst. Een opdracht passend bij jouw POP. Je mag dus zelfstandig bij de klant aan het werk en wordt uiteraard, vanaf de zijlijn gecoacht.

Het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma heeft, afhankelijk van kennis, ervaring (1 - 3 jaar) en persoonlijkheid een looptijd van 1 à 2 jaar.
Onderdelen van het ontwikkelprogramma zijn o.a.;

 • Interne projecten
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan
 • Persoonlijke coaching en begeleiding
 • Functies bij de klant op projectbasis (gemiddeld 6 maanden per opdracht)
 • Trainingen & opleidingen (adviesvaardigheden, projectmanagement certificering,
  presentatievaardigheden en communicatieve vaardigheden)
 • Kennisdeling met ervaren PMO collega’s door middel van 4 bijeenkomsten in het jaar en kennisdeling via het intranet

Een ontwikkelprogramma bij buro C5 en PMO Lead

Ben jij in de afgelopen 1 a 2 jaar afgestudeerd en heb je al enige projectervaring als young professional dan ben je bij ons op de juiste plek! Ons ontwikkelprogramma is een speciaal opgezet traject om jezelf inhoudelijk, en ook persoonlijk, in een versneld tempo, te ontwikkelen. Tijdens een breed programma worden functies bij de klant op projectbasis afgewisseld met een persoonlijk opleidingsprogramma. Uiteraard is er begeleiding en coaching tijdens jouw traject.

Van PMO naar Lead PMO

PMO is een vakgebied welke steeds meer een centrale rol inneemt binnen (project) organisaties. Voor een groot aantal opdrachtgevers bemiddelen wij kandidaten en medewerkers die deze centrale rol innemen en op een activerende wijze weten uit te voeren. Tijdens ons talent- & ontwikkelprogramma ontwikkelen onze medewerkers zich steeds meer van ‘allround PMO-er’ naar Lead PMO-er waardoor je in staat bent om vanuit ‘niets’ een goed werkend PMO op te zetten en in te richten. Dit door middel van het opdoen van concrete (werk) ervaring in combinatie met gerichte scholing/training.

Functies waarin wij veelal bemiddelen zijn die van:

 • Project Management Officer / Programma Management Officer
 • Project Support Officer / Projectondersteuner
 • Programma- / Projectsecretaris
 • Programma- / Projectcoördinator
 • Scrum Master / Agile Coach

Voor meer concrete vacatures verwijzen wij je graag naar het vacatureoverzicht.

Wij hebben doorlopend projecten bij de mooiste werkgevers van nederland

Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij doorlopend functies in verschillende opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Van projectondersteuner tot senior PMO-er en van planner tot rechterhand van een programmamanager.

Werken bij c5 Vacatures

Bij ons blijf je leren, ook als je een aantal jaar op dezelfde opdracht blijft

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen in een richting die bij hen past. Daarom worden er regelmatig trainingen georganiseerd die aansluiten bij het vak van PMO-er of projectmanagement adviseur. Wij denken graag mee hoe wij kunnen bijdragen aan de ambities van onze medewerkers. Dit doen wij door middel van het aanbieden van specifieke trainingen. Wanneer je toe bent aan een nieuwe opdracht, zoeken wij naar een functie die aansluit bij je kennis, ervaring en ambitie!

Lees meer

 

Privacy statement