Blog

C.V. Mariam PMO'er of junior Projectleider

E.M. Offringa14-12-2023 10:13
Mariam is een gedreven professional met meerdere jaren ervaring binnen onze organisatie, waar zij met succes opdrachten heeft uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers. Ze is bekend met het zelfstandig aansturen van (kleinschalige) projecten binnen programmaniveau. Mariam onderscheidt zich door uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, een gestructureerde werkwijze, en een pragmatische en klantgerichte instelling. Ze stuurt nauwgezet aan op tijd, geld en kwaliteit. Haar inzicht en creativiteit stellen haar in staat om zich staande te houden in complexe omgevingen.

0 xbekeken
Geen reacties

DUBBELDIKKE JUBILEUM NIEUWSBRIEF

Belinda Seegers28-11-2023 13:36
Onze geliefde nieuwsbrief CINQ blaast dit jaar maar liefst 15 kaarsjes uit en dat vieren we met een dubbeldikke editie.

Voor deze glossy zijn we de archieven in gedoken. Echt leuk om te doen! Sommige gebeurtenissen of grappige verhalen waren helemaal uit ons geheugen verdwenen of goed verstopt. Het was geweldig om die herinneringen weer op te rakelen en op papier te zetten. We zijn er echt blij mee.

 

0 xbekeken
Geen reacties

(P)MO’er MARLOES aan het woord 

Belinda Seegers10-08-2023 10:56
Om meer feeling te krijgen met mijn PMO collega’s en hun dagelijkse bezigheden, bracht ik een bezoekje aan Marloes.  

We hadden afgesproken op ons kantoor aan de Oudegracht, wat handig was omdat Marloes in Utrecht woont. Voordat ons gesprek begon, had ze nog een telefonische vergadering, dus moest ze iets harder trappen om op tijd te zijn. Maar goed, rustig aan... vooral als je zwanger bent.


0 xbekeken
Geen reacties

Op bezoek bij Senior PMO'er Riksta

Categorie: Blogs
Belinda Seegers10-08-2023 10:05
Om meer feeling te krijgen met mijn PMO collega’s en hun dagelijkse bezigheden, bracht ik een paar weken geleden een bezoekje aan Riksta.

Een senior PMO’er en een Maatje en zo ver ik haar ken, een enthousiaste en spontane vrouw. Dus op naar Dienst Toeslagen (onderdeel van de Belastingdienst) in Utrecht. Gelukkig was ik op tijd vertrokken want mijn interne navigatiesysteem liet mij weer eens in de steek. Eén minuut voor de afgesproken tijd stapte ik het kantoor binnen. Best indrukwekkend als je regelmatig alleen thuis zit en geen collega’s en grote kantoren gewend bent. Door de beveiliger c.q. receptionist werd ik aangemeld en kreeg een toegangspasje om het grote pand waar ‘het’ gebeurt te betreden.

 

251 xbekeken
Geen reacties

Gastblog: De verbinder binnen het project en de organisatie

Firazia 28-03-2023 11:38
In mijn functie als projectsecretaris is geen dag hetzelfde. Naast het gegeven dat ik de projectmanager help om het project in goede banen te leiden, heb ik een ondersteunende rol richting de projectmanager en het projectteam. Als projectsecretaris ben ik een belangrijke verbinder binnen het project en de organisatie.
298 xbekeken
Geen reacties

Nieuwsbrief CinQ

Categorie: Blogs
C5 groep1-03-2023 0:00
11654 xbekeken
Geen reacties

Incompany SAFe 5.1 trainingen succesvol afgerond!

Esther7-09-2022 13:58
Afgelopen maanden hebben wij vanuit de C5 groep de Incompany training SAFe 5.1 georganiseerd vanuit onze trainingslocatie in het hartje van Utrecht!

591 xbekeken
Geen reacties

Waarom Agile?

Categorie: Blogs
Bob3-06-2021 11:15
De PMO-termen en functies vliegen je om de oren. Agile, Scrum, Transformation agent, Lead, User-stories, Agile transformation, Large Scale Scrum (LeSS), Product owners, Scrum... Tsja en al deze termen en functies hebben een cruciale rol in het gehele plaatje. De functies horen bij een methodiek die er niet voor niks is. Als de Product Owner taken overneemt van de Scrum Master, want zo loopt dit nou eenmaal, kan je net zo goed stoppen. De slaagkans van implementatie is dat ze herhalend en stapsgewijs de ontwikkeling ondersteunen. Elk op zijn eigen vlak en met zijn eigen toegevoegde waarde binnen het gehele proces.

 

1491 xbekeken

Gastblog: IPMA is echt een verademing

Categorie: Blogs
Boudewijn8-03-2021 15:52
De plek waar je als PMO werkt is bepalend. Op portfolio niveau zijn andere vereisten en resultaten gewenst dan in een projectteam. Natuurlijk wordt de juiste PMO’er op de juiste plek gezet en wordt er gekeken naar: niveau, ervaring en opleidingen. Zelf heb ik onlangs het IPMA-D examen behaald en ik kan je deze opleiding zeker aanraden!     

4235 xbekeken
Geen reacties

Gastblog: PMO’er op afstand

Categorie: Blogs
Riksta12-05-2020 9:25

Een echte schrijver ben ik niet, maar aangemoedigd door collega's en het vorige gastblog van collega Liesbeth, deel ik mijn ervaring met jullie van een ‘PMO’er op afstand’.

3060 xbekeken
Geen reacties

 

Privacy statement